Næste udsendelse: 21:25 Portrætter Punkt for Punkt (5:14)

TV i dag

 • 21:00Drømmejobbet - ErnæringsassistentI det første afsnit af Drømmejobbet møder vi faglig stolthed, når ernæringsassistenten tilbereder sund og velsmagende mad i store mængder. Vi følger en ung studerende både på skolen i Nykøbing Falster og i praktik hos Næstved Madservice.
 • 21:25Portrætter Punkt for Punkt (5:14)Portrætserie hvor nordjyder fortæller om deres livs specielle punkter. Med i dette program er Susanne Sangill
 • 22:0019.30Nyheder og Kulturuge (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Kulturugen (G)
 • 22:25På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 22:55Bornholm knokler - Slagteri (G)På Haslevej i Rønne ligger en af øens største arbejdspladser; Danish Crown-slagteriet. I dette afsnit skal vi se hvor dygtig, værten er med en kniv, og bare rolig, han har brynje på.
 • 23:25Drømmejobbet - Ernæringsassistent (G)I det første afsnit af Drømmejobbet møder vi faglig stolthed, når ernæringsassistenten tilbereder sund og velsmagende mad i store mængder. Vi følger en ung studerende både på skolen i Nykøbing Falster og i praktik hos Næstved Madservice.
 • 00:0019.30Nyheder og Kulturuge (G)
 • 00:15På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 00:45Bornholm knokler - Slagteri (G)På Haslevej i Rønne ligger en af øens største arbejdspladser; Danish Crown-slagteriet. I dette afsnit skal vi se hvor dygtig, værten er med en kniv, og bare rolig, han har brynje på.
 • 01:20Krimimesse 2015 - Claus Mørbak Højrup (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 01:45Bornholm knokler - Travbanen (G)De fleste kender til travløb og på Bornholm findes verdens mindste bane, men hvad sker der egentlig bag kulisserne på en løbsdag. Vi følger for én gangs skyld ikke hestene, men vi knokler løs med en række af de opgaver, som de mange ansætte udfører før, under og efter en løbsdag.
 • 02:30Månedens foredrag - Poul A. Pedersen (G)Pensioneret major Poul A. Pedersen fortæller om Hjemmeværnets historie. Det handler om Hjemmeværnets start og frem til afslutningen på den kolde krig.
 • 03:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Nykøbing Mors, Ribe, Vendsyssel, Egeskov, Rønne og Stevns.
 • 04:00Vild Med Dyr - Næsehorn bades (G)Anna Louise Tranæs Didriksen besøger Thabo i Ree Park, og Thabo bliver forkælet med Wellness for næsehorn.
 • 04:30Nationalpark Thy (9:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Vibeke Eskesen (G)Vibeke Eskesen er født og opvokset i Vestjylland. Hun kom til Bornholm i 1974. Hun er gift med forfatteren Peter Poulsen og bor i Svaneke. Vibeke Eskesen har siden 2008 været formand for Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening.

Bornholms Politi håber på flere hænder

Der skal være mere politi lokalt, sagde statsminister Mette Frederiksen forud for forhandlinger om flerårigt politiforlig. Og det skaber forhåbninger hos Bornholms Politi.
Det danske politi har været presset i en årrække, med for meget overarbejde og for få hænder til at løse de mange opgaver, og det vil regeringen gerne gøre op med, så torsdag varslede statsministeren store ændringer i dansk politi.

Og det glæder Michael Mortensen der er bornholmsk lokalformand for Politiforbundet.

- Det tænker jeg da, er en glimrende ide, jeg synes jo i det hele taget at politiet trænger til en styrkelse, siger Michael Mortensen, og uddyber:

- Generelt set har vi jo i en årrække manglet folk herovre, og vi lever af at få assistance fra de andre kredse, så vi kunne selvfølgelig godt tænke os en styrkelse af bornholmsk politi.

Ifølge Bornholms Politi er det dog ikke kun for få hænder, der udfordrer betjentenes arbejde.

- Det største ønske vi kunne have, var nok at der ikke blev detailstyret på samme måde som der bliver nu, men at man i stedet overlader fagligheden til politiet og politiets ledelse, siger Michael Mortensen.

Det fremgår endnu ikke, hvad det danske politi vil få tilført af ressourcer i regeringens kommende politiforlig.

- Jeg håber sandelig, at de rent faktisk sender noget med, så det smitter lidt af på os, så vi også får lidt ekstra kræfter, i forhold til hvad vi har nu, siger Michael Mortensen.

Der er allerede blevet sat ét tiltag i gang i forhold til at skaffe de ekstra hænder Bornholms Politi har brug for. Tiltaget er en aftale, der går ud på, at der hvert år i november vil flytte nye betjente til Bornholm, som netop har færdiggjort deres uddannelse, og som skal bo på Bornholm i en periode på godt 3 år.

Aktuelle programmer på Play