Næste udsendelse: 23:35 Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)

TV i dag

  • 23:10Mig & Harley (4:8) (G)Det årlige stumpemarked i Harley klubben er en ren guldgrube af alle mulige dele, så Ronny er på jagt efter nogle gode stumper, mens Henrik forsøger at få solgt ud af alt det hans kone ikke mener han har brug for længere. Og så er det tid til det legendariske julebanko som er årets største arrangement, og det går ikke stille af sig når over 130 bikere svinger bankopladerne. Produceret 2018.
  • 23:35Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Verdens mindste travbane - 5. del (G)I dette afsnit er det blevet tid til at sige tak for nu på Verdens mindste travbane. Travsæsonen går på hæld. Hestene skal på en velfortjent ferie, og alt hvad der blev pakket ud skal pakkes ned igen. Sidste løb skal køres, og gode travkammerater siger god vinter og på gensyn.
  • 00:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
  • 01:05Møde i Region Hovedstaden d. 22. oktober 1. del (G)
  • 02:25Mad med Mads og David (G)Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet. Produceret i 2017.
  • 05:00Fra lade til landevej - Det flyvende tæppe (12:12) (G)Det flyvende tæppe, en Ford Taunus 17m Deluxe, flyver igen, og Ole Bramsgaard er stolt. Fra Ægypten over Australien og Los Angeles til Jylland Ole Bramsgaard har fået respons fra tæt på hele verden, men der er en, der betyder mere end alle andre, nemlig hustruen Birgitte. Det er hende, der har fået bilen, og hende der slutter ringen. Hun har nemlig en helt særlig tilknytning til bilen.

Rønne Bio misbrugt til at snyde bornholmere

I et falsk konkurrence-opslag for biografen på Facebook har ukendte gerningsmænd forsøgt at franarre folk et reservations-gebyr.
For et par dage siden deltog Cimmie Suzette Jønsson fra Rønne i en konkurrence på en Facebookside for Rønne Bio. Sådan så det i hvert fald ud.

Den falske side ligner den ægte fra Rønne Bio på nær, at den falske side er med et lille b.

- Jeg synes ikke, at det er i orden. Jeg tror, at der er rigtig mange, som ikke er opmærksom på det, siger Cimmie Suzette Jønsson, der er en af dem, der i første omgang kommenterede opslaget og ikke opdagede, at det var fusk.

På den falske side er der lavet et opslag, hvor man kan deltage i en konkurrence og vinde biografbilletter, popcorn og sodavand. 460 har indtil videre deltaget ved at kommentere.

Efterfølgende får man via Messenger besked på, at man skal betale et reservationsgebyr, som man vil få returneret.

Og her slog Jønsson bremserne i.

- Jeg vælger så at slå beskederne fra og lukke samtalen ned dér. Men jeg kan godt forstå, at man bliver snydt af det, siger Cimmie Suzette Jønsson.

Hun håber nu, at kunne være med til at forhindre, at andre falder i.

Her til aften, er både den falske konkurrence og side dog stadig aktiv.

- Jeg kan godt forstå, at folk bliver snydt, for når man går ind på siden, så ligner de hinanden, og så bliver der jo tit kørt de her konkurrencer på de forskellige sider, siger Cimmie Suzette Jønsson.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til den falske konkurrence fra Rønne Bio i dag. Rønne Bio er dog opmærksom på svindelsiden, og har informeret om det via nyhedsbrev og på den rigtig side.

Aktuelle programmer på Play