Næste udsendelse: 23:35 Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)

TV i dag

  • 23:10Mig & Harley (4:8) (G)Det årlige stumpemarked i Harley klubben er en ren guldgrube af alle mulige dele, så Ronny er på jagt efter nogle gode stumper, mens Henrik forsøger at få solgt ud af alt det hans kone ikke mener han har brug for længere. Og så er det tid til det legendariske julebanko som er årets største arrangement, og det går ikke stille af sig når over 130 bikere svinger bankopladerne. Produceret 2018.
  • 23:35Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Verdens mindste travbane - 5. del (G)I dette afsnit er det blevet tid til at sige tak for nu på Verdens mindste travbane. Travsæsonen går på hæld. Hestene skal på en velfortjent ferie, og alt hvad der blev pakket ud skal pakkes ned igen. Sidste løb skal køres, og gode travkammerater siger god vinter og på gensyn.
  • 00:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
  • 01:05Møde i Region Hovedstaden d. 22. oktober 1. del (G)
  • 02:25Mad med Mads og David (G)Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet. Produceret i 2017.
  • 05:00Fra lade til landevej - Det flyvende tæppe (12:12) (G)Det flyvende tæppe, en Ford Taunus 17m Deluxe, flyver igen, og Ole Bramsgaard er stolt. Fra Ægypten over Australien og Los Angeles til Jylland Ole Bramsgaard har fået respons fra tæt på hele verden, men der er en, der betyder mere end alle andre, nemlig hustruen Birgitte. Det er hende, der har fået bilen, og hende der slutter ringen. Hun har nemlig en helt særlig tilknytning til bilen.

V-kandidater besøger havnen i Rønne

Udover at deltage i Venstres kandidatmøde i aften får kandidaterne, der besøger Bornholm, en grundig information om de transportproblemer Bornholm tumler med.
MF for Venstre, Peter Juel-Jensen, er en af værterne, når formandskandidat Jakob Ellemann-Jensen og næstformandskandidaterne Inger Støjbjerg og Ellen Trane Nørby i dag besøger Bornholm, og under besøget får en rundvisning og en grundig gang information om de transportproblemer bornholmerne tumler med.

Kandidaterne skal i aften mødes med lokale Venstrefolk forud for Venstres ekstraordinære landsmøde i Herning næste weekend, hvor landets næststørste parti skal vælge ny formand og næstformand.

Men når politikerne lander på Bornholm over middag, vil de blive "bortført" af Peter Juel-Jensen, der følger dem til havnen i Rønne, og samtidigt vil give Venstre-kandidaterne en grundig indføring i de transportproblemer Bornholm har med specielt færgetrafikken.

Alle tre kandidater deltager i den planlagte rundvisning og orientering.

Mødet i aften holdes på Møbelfabrikken i Nexø.

Aktuelle programmer på Play