Næste udsendelse: 23:10 Mig & Harley (4:8) (G)

TV i dag

  • 22:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
  • 23:10Mig & Harley (4:8) (G)Det årlige stumpemarked i Harley klubben er en ren guldgrube af alle mulige dele, så Ronny er på jagt efter nogle gode stumper, mens Henrik forsøger at få solgt ud af alt det hans kone ikke mener han har brug for længere. Og så er det tid til det legendariske julebanko som er årets største arrangement, og det går ikke stille af sig når over 130 bikere svinger bankopladerne. Produceret 2018.
  • 23:35Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Verdens mindste travbane - 5. del (G)I dette afsnit er det blevet tid til at sige tak for nu på Verdens mindste travbane. Travsæsonen går på hæld. Hestene skal på en velfortjent ferie, og alt hvad der blev pakket ud skal pakkes ned igen. Sidste løb skal køres, og gode travkammerater siger god vinter og på gensyn.
  • 00:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
  • 01:05Møde i Region Hovedstaden d. 22. oktober 1. del (G)
  • 02:25Mad med Mads og David (G)Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet. Produceret i 2017.
  • 05:00Fra lade til landevej - Det flyvende tæppe (12:12) (G)Det flyvende tæppe, en Ford Taunus 17m Deluxe, flyver igen, og Ole Bramsgaard er stolt. Fra Ægypten over Australien og Los Angeles til Jylland Ole Bramsgaard har fået respons fra tæt på hele verden, men der er en, der betyder mere end alle andre, nemlig hustruen Birgitte. Det er hende, der har fået bilen, og hende der slutter ringen. Hun har nemlig en helt særlig tilknytning til bilen.

Ellemann vil føre evolutionen videre i Venstre

Formandskandidaten, Jakob Ellemann-Jensen, vil have en ny begyndelse for Venstre og så vil han udvikle på partiet, siger han til TV 2/Bornholm inden mødet med de bornholmske Venstre-folk.
Efter en hård tid for Venstre vil formandskandidaten, Jakob Ellemann-Jensen, starte på en frisk og have samtalen igang i partiet. Sådan lyder meldingen fra den, indtil videre, eneste kandidat til formandsposten i det gamle liberale parti inden mødet i aften med de bornholmske V-medlemmer.

- Vi har haft en grim afslutning, og det er også muligheden for at få en ny begyndelse, siger Jakob Ellemann Jensen til TV 2/Bornholm inden mødet og fortsætter.

- Det her med at have en samtale om, hvad det er, vi gerne vil, og hvor er det, vi gerne vil hen og måske også, hvad det er, vi ikke vil, siger han om nogle af de ting, som han kommer til at snakke med de lokale, bornholmske Venstre-medlemmer om.

Mødet er lige nu igang, og du kan se mere i Nyhederne 19.30. I videoen ovenfor kan du se hele interviewet med Jakob Ellemann-Jensen.

Aktuelle programmer på Play