Næste udsendelse: 23:10 Mig & Harley (4:8) (G)

TV i dag

  • 22:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
  • 23:10Mig & Harley (4:8) (G)Det årlige stumpemarked i Harley klubben er en ren guldgrube af alle mulige dele, så Ronny er på jagt efter nogle gode stumper, mens Henrik forsøger at få solgt ud af alt det hans kone ikke mener han har brug for længere. Og så er det tid til det legendariske julebanko som er årets største arrangement, og det går ikke stille af sig når over 130 bikere svinger bankopladerne. Produceret 2018.
  • 23:35Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Verdens mindste travbane - 5. del (G)I dette afsnit er det blevet tid til at sige tak for nu på Verdens mindste travbane. Travsæsonen går på hæld. Hestene skal på en velfortjent ferie, og alt hvad der blev pakket ud skal pakkes ned igen. Sidste løb skal køres, og gode travkammerater siger god vinter og på gensyn.
  • 00:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
  • 01:05Møde i Region Hovedstaden d. 22. oktober 1. del (G)
  • 02:25Mad med Mads og David (G)Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet. Produceret i 2017.
  • 05:00Fra lade til landevej - Det flyvende tæppe (12:12) (G)Det flyvende tæppe, en Ford Taunus 17m Deluxe, flyver igen, og Ole Bramsgaard er stolt. Fra Ægypten over Australien og Los Angeles til Jylland Ole Bramsgaard har fået respons fra tæt på hele verden, men der er en, der betyder mere end alle andre, nemlig hustruen Birgitte. Det er hende, der har fået bilen, og hende der slutter ringen. Hun har nemlig en helt særlig tilknytning til bilen.

Støjberg: Baglandet skal med

Venstre skal blive bedre til at høre baglandet, når der skal træffes de store beslutninger. Sådan lyder det fra en ene af de to formandskandidater, Inger Støjberg, inden medlemsmødet hos Venstre på Bornholm.
Venstres store bagland skal med på råd, når partiets holdning til de største beslutninger om land og rige skal træffes. Det mener næstformandkandidaten i Venstre, Inger Støjberg, inden medlemsmødet hos Venstre Bornholm i aften.

- Vi skal være meget bevidste om, at sådan noget som sundhedsreformen, som gav nogle dønninger i partiet, at en proces som den skal vi aldrig have igen, siger Inger Støjberg.

Mødet på Bornholm er et blandt mange i de danske Venstre-lokalforeninger, og de er ikke bare ligegyldige hyggeture inden et kampvalg som det, Venstre står overfor på næstformandsposten, pointerer Støjberg.

- Jeg synes faktisk, vi har kunnet tage rigtigt meget med os fra de andre møder, også fordi det har handlet - og heldigvis for det - om hvad vi vil i fremtiden, siger Inger Støjberg.

Du kan se mere i Nyhederne 22.00. I videoen over kan du se hele vores interview med Inger Støjberg.

Aktuelle programmer på Play