Næste udsendelse: 23:10 Mig & Harley (4:8) (G)

TV i dag

  • 22:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
  • 23:10Mig & Harley (4:8) (G)Det årlige stumpemarked i Harley klubben er en ren guldgrube af alle mulige dele, så Ronny er på jagt efter nogle gode stumper, mens Henrik forsøger at få solgt ud af alt det hans kone ikke mener han har brug for længere. Og så er det tid til det legendariske julebanko som er årets største arrangement, og det går ikke stille af sig når over 130 bikere svinger bankopladerne. Produceret 2018.
  • 23:35Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Verdens mindste travbane - 5. del (G)I dette afsnit er det blevet tid til at sige tak for nu på Verdens mindste travbane. Travsæsonen går på hæld. Hestene skal på en velfortjent ferie, og alt hvad der blev pakket ud skal pakkes ned igen. Sidste løb skal køres, og gode travkammerater siger god vinter og på gensyn.
  • 00:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
  • 01:05Møde i Region Hovedstaden d. 22. oktober 1. del (G)
  • 02:25Mad med Mads og David (G)Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet. Produceret i 2017.
  • 05:00Fra lade til landevej - Det flyvende tæppe (12:12) (G)Det flyvende tæppe, en Ford Taunus 17m Deluxe, flyver igen, og Ole Bramsgaard er stolt. Fra Ægypten over Australien og Los Angeles til Jylland Ole Bramsgaard har fået respons fra tæt på hele verden, men der er en, der betyder mere end alle andre, nemlig hustruen Birgitte. Det er hende, der har fået bilen, og hende der slutter ringen. Hun har nemlig en helt særlig tilknytning til bilen.

Trane Nørby: Dialogen med Bornholm er vigtig

Næstformandskandidaten i Venstre, Ellen Trane Nørby, fremhæver vigtigheden i dialogen med de bornholmske V-medlemmer inden aftenens møde med netop de bornholmske Venstre-medlemmer.
Dialog er vejen frem. Også med de bornholmske Venstre-islæt. Det er i grove træk den mest fremtrædende holdning hos Venstre-næstformandskandidaten, Ellen Trane Nørby, inden aftenens møde hos Venstre på Bornholm.

- Jeg synes, det er vigtigt, vi også kommer til Bornholm og har et af vores møder, for ellers er der en tendens til, at Bornholm bare glider ind under Region Hovedstaden, siger Ellen Trane Nørby.

Og næstformandskandidaten har besøgt Bornholm en del gange den seneste stykke tid. Det ligger hende nemlig også på sinde, hvordan de bornholmske medlemmer tænker om Venstres politik.

- Hvis vi ønsker at have dialogen med vores bornholmske medlemmer og også tage højde for de problemstillinger, som man oplever på Bornholm, siger hun.

Du kan se mere i Nyhederne 22.00 på TV 2/Bornholm. I videoafspilleren kan du se hele interviewet med Ellen Trane Nørby.

Aktuelle programmer på Play