Næste udsendelse: 23:35 Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)

TV i dag

  • 23:10Mig & Harley (4:8) (G)Det årlige stumpemarked i Harley klubben er en ren guldgrube af alle mulige dele, så Ronny er på jagt efter nogle gode stumper, mens Henrik forsøger at få solgt ud af alt det hans kone ikke mener han har brug for længere. Og så er det tid til det legendariske julebanko som er årets største arrangement, og det går ikke stille af sig når over 130 bikere svinger bankopladerne. Produceret 2018.
  • 23:35Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Verdens mindste travbane - 5. del (G)I dette afsnit er det blevet tid til at sige tak for nu på Verdens mindste travbane. Travsæsonen går på hæld. Hestene skal på en velfortjent ferie, og alt hvad der blev pakket ud skal pakkes ned igen. Sidste løb skal køres, og gode travkammerater siger god vinter og på gensyn.
  • 00:40Mellem os (G)Broen i Arnager har været år undervejs, men nu står Nordeuropas længste træbro over hav færdig. Havneformand Anders Schou Jensen og fundraiser Kirsten Juni fortæller om hele processen med at få lavet en kopi af den gamle bro fra 1984
  • 01:05Møde i Region Hovedstaden d. 22. oktober 1. del (G)
  • 02:25Mad med Mads og David (G)Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet. Produceret i 2017.
  • 05:00Fra lade til landevej - Det flyvende tæppe (12:12) (G)Det flyvende tæppe, en Ford Taunus 17m Deluxe, flyver igen, og Ole Bramsgaard er stolt. Fra Ægypten over Australien og Los Angeles til Jylland Ole Bramsgaard har fået respons fra tæt på hele verden, men der er en, der betyder mere end alle andre, nemlig hustruen Birgitte. Det er hende, der har fået bilen, og hende der slutter ringen. Hun har nemlig en helt særlig tilknytning til bilen.

Læk af kloakvand i Polen bliver stoppet søndag

Urenset kloakvand har siden tirsdag fosset ud i floden Wisla fra et rensningsanlæg i Polen. Lækagen bliver stoppet i dag, søndag. Det skriver det polske medie Niezalezna.
Siden tirsdag har urenset kloakvand fosset ud i den polske flod Wisla, fordi to rør, der fører spildevandet til et rensningsanlæg, sprang læk.

De polske myndigheder har siden arbejdet på at stoppe lækagen. Det har de gjort ved at lave et erstatningsrør over floden.

Oprindeligt var det planlagt, at man skulle arbejde på den første del af den nye rørledning fredag ​​eftermiddag. Men det arbejde blev forhindret på grund af "tekniske forhold og udtalelse fra ingeniører", der fik de polske myndigheder til at ændre arbejdsplanen. Det siger ​​lederen af ​​kansleriet for premierministeren, Michał Dworczyk til det polske medie Niezalezna. Dermed blev arbejdet udskudt til i dag, og man forventer at man kan stoppe lækagen i dag.

Torsdag lød det, at spildevandet ville ramme Østersøen her i weekenden, men i følge en dansk professor vil spildevandet ikke have konsekvenser for Danmark.

- På dét tidspunkt, hvor det kommer til Danmark, vil det være blandet så meget op, at det ikke får en betydning, siger professor Jacob Carstensen til TV 2.

Aktuelle programmer på Play