Døgnrapporten: Tyveri og færdselsuheld

En cykel er blevet ødelagt, en anden er forsvundet og så er en bil i Nyker blevet ridset.
Bornholms Politi har i det forløbne døgn modtaget en række anmeldelser. Her er et uddrag fra døgnrapporten.

En cykel parkeret ved Søndermarksskolen er blevet udsat for hærværk i form af ødelagt gear og cykelkurv. Hærværket har fundet sted torsdag d. 29. august mellem kl. 10:00 og kl. 11:00.

Mellem onsdag kl. 22:00 og torsdag kl. 02:00 er en bil parkeret på Kirkemarksvej i Nyker blevet udsat for hærværk. Højre side af bilen er blevet ridset.

Torsdag ved 10-tiden kørte en 15-årig dreng på knallert ind i siden på en bil ført af en 79-årig mand. Uheldet skete i rundkørslen ved Østre Ringvej og Snorrebakken. Årsagen til uheldet var, at bilisten ikke orienterede sig, inden han kørte ind i rundkørslen, og den unge mand kunne ikke nå at bremse nok ned. Der er heldigvis kun sket ringe materiel skade.

Sluttelig - så har en person ledt efter sin cykel i hele området omkring Allinge og Sandvig men uden resultat. Forhåbentlig har han ikke ledt lige siden Wonderfestiwall sluttede den 18. august, men hans sorte Evertoncykel er væk. Den er sort, har 7 gear og har en synlig knækket støttefod. Cyklen har været væk siden lørdag d. 17. august kl. 12:00 og søndag d. 18. august kl. 04:00.